Чемпионат України з інтелектуальних ігор "Що? Де? Коли?", "Брейн-ринг", "Ерудит-квартет" та "Своя гра" серед школярів, м. Одеса

25-28 березня 2018 року у місті Одеса відбувся Чемпионат України з інтелектуальних ігор "Що? Де? Коли?", "Брейн-ринг", "Ерудит-квартет" та "Своя гра" серед школярів, організований Лігою Українських Клубів і Одеським клубом "Ерудит" ім. В. Я. Мороховського. Турнір пройшов за підтримки постійного партнера шкільних інтелектуальних турнірів в Україні інтернет- супермакета ROZETKA.

Місто Харків було представлено 4 командами старшої вікової категорії, та двома - молодшої. Турнір, як завжди, був запеклий. Загальна кількість учасників - 48 команд. Команда КЗ "ЦДЮТ №2" "Яйцо Всевластия", керівник Михайло Куценко, посіла II місце в грі "Що? Де? Коли?" і стала віце-чемпіоном України, також у команди бронзові медалі за гру -"Брейн-ринг", IV місце в грі"Ерудит-квартет" та I місце у Всеукраїнському шкільному синхроні шкільних команд з гри "Що? Де? Коли?". Крім того, Вадим Працибуда посів III місце в грі"Своя гра" обігравши більше ніж 100 суперників. В активі команди, таким чином, 4 комплекта медалей за один чемпіонат! У травні місяці команда"Яйцо Всевластия" буде захищати честь країни на Чемпіонаті Європи!

Команда "Домкрат Жугдермідійна", яка грала без капітана, пройшлась по четвертим місцям і лище в "Ерудит-квартеті", все ж таки, знайшла в собі сили і виборола III місце.

Дякуємо командам та бажаємо команді "Яйцо Всевластия" гідно представити нашу країну на міжнародній арені!

Кiлькiсть переглядiв: 76