Повернутися до звичайного режиму

День спортивного туризму . Гідропарк Новобаварського району

29 вересня, на базі Гідропарку Новобаварського району для вихованців гуртків КЗ "ЦДЮТ № 2" краєзнавчого напряму був проведений День спортивного туризму, приурочений до "Всесвітнього дня туризму", сумісно з викладачами та студентами першого курсу кафедри "Туризм і готельне господарство" Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Для гуртківців та студентів були організовані змагання з техніки пішохідного туризму та ряд конкурсів туристських навичок. В даному заході прийняло участь понад 150 осіб. По закінченню команди - переможці спортивних змагань отримала грамоти та солодкі призи, а всі учасники - величезний заряд бадьорості та оптимізму, яскраві враження, нові навички, знання нових туристських пісень, зміцнення дружніх стосунків та незабутній смак справжньої туристської каші.

Слід відзначити, що даний захід був не першим, який здійснюється кафедрою університету разом з КЗ "ЦДЮТ № 2" на основі договору про співробітництво і є гарним прикладом плідної співпраці робітників освіти, яка сприяє досягненню найбільших результатів у навчанні та вихованні, зміцненні фізичного здоров’я та професійної орієнтації молоді.

Кiлькiсть пе+
Кiлькiсть переглядiв: 216