Повернутися до звичайного режиму

III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук

4-5 травня 2019 року у м. Києві відбувся III етап Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук, на якому вихованка КЗ "ЦДЮТ № 2" Богнібова Поліна, учениця 11-А класу ХЗОШ № 54 посіла I місце відділення екології та аграрних наук (секція "Селекція та генетика").

На самому високому науковому рівні Поліна захистила роботу "Мікроклональне розмноження фіалки узамбарської", яка була виконана на базі Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна під керівництвом кандидата біологічних наук, доцента кафедри фізіології та біохімії рослин і мікроорганізмів Авксентьєвої Ольги Олександрівни, учителя біології ХЗОШ № 54 Платонової Лілії Олексіївни та керівника гуртка "Юні дослідники біорізноманіття" КЗ "ЦДЮТ № 2" Шуби Раїси Трохимівни.

Адміністрації КЗ "ЦДЮТ № 2" та ХЗОШ № 54 висловлюють подяку керівництву Харківського національного університета ім. В.Н.Каразіна в особі ректора Бакірова В.С., всьому колективу біологічного факультету та працівникам кафедри фізіології та біохімії рослин і мікроорганізмів, керівникам проекту та всім, хто підтримав і допоміг здобути таку високу перемогу Богнібовій Поліні.

Бажаємо подальших перемог і досягнень на міжнародному рівні нашій зірочці.

Кiлькiсть переглядiв: 137