VI фестиваль дитячих інтелектуальних ігор "ІЮНІОР 2016"

25-27 червня 2016 року за сприянням Харківського міського культурно-просвітницького Центру інтелектуальної творчості «Від гвинта» Харківського відділення Ліги Українських Клубів Міжнародної Асоціації Клубів «Що? Де? Коли?» та Центру юнацької та дитячої творчості № 2 на базі обласної станції юних туристів пройшов VI фестиваль дитячих інтелектуальних ігор« ІЮНІОР - 2016 ».

У фестивалі взяли участь команди з Ніжина, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова. Змагання проходили з багатьох видів інтелектуальних ігор.

Команда вихованців "Dream Team" ЦДЮТ №2 зайняла наступні місця:

ЧГК (старшая возрастная категория) - III місце;

брейн-ринг (старшая возрастная категория) - I місце;

командная «Своя игра» (старшая возрастная категория) - II місце;

индивидуальная «Своя игра» (старшая возрастная категория) - Працідуба Микита - III місце;

КВИЗ (старшая возрастная категория) - III місце;

Тройка (старшая возрастная категория) - III місце;

Хамса (старшая возрастная категория) - III місце.

Лучшим вопросником признан Марк Суворов, а самым плодовитым автором – Володимир Ханджян, обидва вихованці ЦДЮТ №2.

Комплекти нагород дісталися практично всім учасникам фестивалю. Крім усього іншого кожній команді був вручений приз - комплект гри «Мафія».

Фестиваль відбувся і дуже всім сподобався, команди навіть вийшли до оргкомітету з пропозицією збільшення ігрових днів до 5-7. Найголовніше хлопці провели час з величезним інтересом і знайшли багато нових друзів.

Поряд з командою організаторів і авторами матеріалів було висловлено подяку директору ЦДЮТ №2 Попову Миколі Михайловичу за оперативне вирішення організаційних питань стосовно поселення та харчування.

Кiлькiсть переглядiв: 127