Підсумки конкурсів дитячої та юнацької творчості

1. 21.06.2017 Відбулося урочисте закриття конкурсу дитячої творчості від художньої студії для дітей та дорослих Fabre family art club «Чарівна країна» в якому взяли участь молодші вихованці гуртка «Кераміка» (керівник Подрезова Є.С.): Донченко Ілля, Дяченко Лєра , Абашина Анна, Філатова Настя, Філатов Павло, Свичкарь Миша і Бутурлімов Олег. Роботи дітей були дуже яскраві і веселі, всі були високо оцінені журі. Всі діти отримали подарунки та пам'ятні грамоти. Але найприємнішим було те, що наші вихованці зайняли:

I місце - Д'яченко Лера (робота "Цветочная фея");

II місце - Абашина Аня (робота "Приглашаю в гости");

II місце - Донченко Ілля (робота "В гостях у улитки").

2. В травні Відбулось підведення підсумків міського етапу Всеукраїнського клонкурсу дитячої творчості «Знай та люби свій край». Вихованці гуртка «Кераміка» (керівник Подрєзова О.С.), як вже стало доброю традицією, зайняли призові місця: Бугайчук Наталя, Одаренко Марія, Донченко Ілля – І місце, Макогонюк Ксеня, Бутурлімов Олег – ІІ місце. Найкраща робота Наталіїї Бугайчук – «Лісова пісня» відправляється до м. Київа для участі в Всеукраїнському етапі конкурсу.

3. Поздоровляємо Селюкова Артема, вихованця гуртка «Кераміка» (керівник Подрєзова О.С.), з ІІІ місцем у обласному фотоконкурсі «Територія пригод», який відбувався з лютого по травень у Обласному палаці дитячої та юнацької творчості м. Харкова. Цю нагороду він отримав за фотороботу «Перша прогулянка. Лелеки вперше вийшли на відкриту воду з пташенятами»

Кiлькiсть переглядiв: 160