"День спортивного туризму". Спільний захід КЗ ЦДЮТ № 2 з ХНУМГ ім. О.М.Бекетова

День спортивного туризму – завершальний захід у програмі святкування Тижня туризму в ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, який традиційно проходить на кафедрі туризму і готельного господарства з якою КЗ ЦДЮТ № 2 має тісні багаторічні дружні стосунки. Це і наукове консультування та рецензування робіт учнів підготовлених в рамках конкурсу-захисту МАН, участь у роботі журі цього поважного конкурсу, профорієнтаційна робота та масові учбово-виховні заходи.

День спортивного туризму був зорганізований і проходив 30 вересня на території Карпівського саду Новобаварського району під керівництвом керівника профільних гуртків - Попова М.М. В цей день гуртківці Центру – учні загальноосвітніх закладів Новобаварського району міста № 39, 54, 65, 127, студентські команди кафедри туризму і готельного господарства ХНУМГ ім. О.М. Бекетова та Харківської державної академії культури послідовно проходили всі етапи полоси перешкод і змагалися у таких конкурсах: розстановка наметів, паралельні вірьовки, маятник, орієнтування на місцевості, туристське краєзнавство, спеціальне туристське спорядження, медичні знання: надання першої допомоги.

У заході приймали участь керівники гуртків КЗ ЦДЮТ № 2: Попов М.М., Кириченко Т.Б., Кравченко К.О., Гулага А.М., Подрезова О.С., Димченко І.І., Поколодна М.М. та небайдужі батьки – волонтери, колишні гуртківці – туристи – Шостак Д.Л. та Плетньов Д.М. – проте нам точно відомо, що колишніх туристів не буває!!! Надав допомогу у проведенні свята священик УПЦ Харківської єпархії Сергій Дамманс.

Керівництво станцією з надання першої медичної допомоги охоче взяв на себе тренер з першої допомоги Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України – Жаріков Максим Андрійович, якому організатори висловлюють щиру вдячність за співпрацю та професіоналізм.

Всі учасники традиційно пригощалися смачною, запашною, гаряченькою кашею, з любов’ю приготовленої для своїх вихованців їх педагогами!!! І не зважаючи на нетеплу і несонячну погоду настрій у всіх був причудовий!!!

Кiлькiсть переглядiв: 155