Відкритий фестиваль-конкурс читців-аматорів "ДІЄслово"

21 травня 2021 року у КЗ "Центр дитячої та юнацької творчост №2" нарешті відбулася знакова подія: за ініціативою культорганізатора та керівника театрального колективу "Небылица" Валерія Смолка і завдяки активній підтримці керівників гуртків "Культура мови та спілкування" Тетяни Анатоліївни Охрименко та театрального гуртка "Ліхтарик" Анжеліки Баранової, відбувся перший відкритий фестиваль-конкурс читців-аматорів "ДІЄслово" для дітей молодшої вікової категорії (6-10 років). Організатори, враховуючи досвід інших творчих конкурсів, спробували зробити "ДІЄслово" найкориснішим, найкреативнішим і найяскравішим заходом. І за відгуками учасників, керівників та членів журі, їм це вдалося! Творчі завдання для конкурсантів, випробування для журі, виступи маленьких майстрів художнього слова та шоу-програма від юних зірочок із вокального гуртка "Bambini felici", керівник Юлія Редіна, - ось неповний перелік того, що відбувалося на нашому фестивалі. Ну і, звичайно, нагородження! За рішенням журі, на святі тих, хто програв, не було: усі учасники отримали призи та нагороди.

Родзинкою церемонії нагородження, поруч із Дипломами лауреатів та солодкими подарунками, які отримали учасники, стали сертифікати на участь у зйомках відеокліпу до 30-річчя Незалежності України.

Ми впевнені, що згодом наш фестиваль-конкурс ставатиме все крутішим, цікавішим та кориснішим для юних акторів! Інакше і бути не може, бо ми звикли бути першими, бути кращими!

Кiлькiсть переглядiв: 46