Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей та Міжнародним днем молоді!

Новобаварський любить та вміє дивувати: фестиваль творчості та краси під гаслом «Харків - місто твоєї суперсили!» відбувся 25 червня у сквері ім. Фаріса Сафарова, де юні мешканці Новобаварського району разом з батьками відзначили одразу два свята – День захисту дітей та День молоді.

До цієї феєрічної події із радістю приєдналися найкращі дитячі колективи нашого закладу: хореографічний колектив «Amitday» (кер. Олена Константинова, тренер Анастасія Мотроновська), вокальна студія «Salve» (кер. Людмила Ткаченко), вокальний колектив «Bambini felici» (кер. Юлія Редіна), колектив бального танцю «Феєрія» (кер. Тетяна Склярова), хореографічний колектив Тетяни Федорченко, театральний колектив «Небылица» (кер. Смолко В.М.)

На святі було все, що може зробити дитину щасливою, а для молоді приємним сюрпризом стало дефіле найкращих дитячих та молодіжних колекцій одягу. Наші неперевершені вихованці та креативні педагоги не загубилися на цьому святі яскравих барв. Керівники образотворчих студій «Веселка» та «Спектр», «Гончарство та кераміка», «Пісочна анімація» навчали, дивували та підкоряли учасників майстер-класів, а арт-дефіле сценічних костюмів «Топчик-гардеробчик» зібрав чи не найбільше глядачів та зірвав шалені оплески. Родзинкою дефіле став вихід ростових ляльок, у яких, щоб порадувати та здивувати дітей, заховались педагоги нашого Центру)))

Це свято вже увійшло в історію і нашого Палацу, і усього Новобаварського району, а попереду ще багато цікавого, готуємось та чекаємо на нові дивовижні проєкти!

Кiлькiсть переглядiв: 67