"Стежками української мови"

10 листопада в актовій залі ЦДЮТ №2 пройшов виховний захід "Стежками української мови", присвячений Дню української писемності та мови. Цього разу організатори провели свято у формі гри-квіза. Як з'ясувалось у ході гри, питання і завдання квіза були неймовірно складними не тільки для дітей, але навіть і для дорослих. "Організатори гри, мабуть, поставили собі за мету допомогти вихованцям за одну годину стати справжніми корифеями української мови", - зазначила голова журі, директорка Центру Людмила Ткаченко. Але ведучі програми педагоги Юлія Страхова та Олена Яковенко, як дві добрі феєчки, зробили усе можливе, щоб допомогти учасникам дати правильні відповіді, бо цього разу (яка приємна несподіванка!) залікові бали перетворювалися на улюблені дитячі солодощі. Більше правильних відповідей – більше смакоти! Вони також уважно слідкували, щоб їхній асистент Валерій Смолко видавав командам достатньо солодощів за правильні відповіді.

Не забули організатори і за творчу наповненість заходу. Перед учасниками під час музичних пауз виступили студенти коледжу мистецтв, танцювальний колектив центру, майстри художнього слова, театральний гурток, вокальна студія.

У виховному заході "Стежками української мови" взяли участь гуртки образотворчого мистецтва "Спектр" та "Веселка", керівники Ольга Свіріна та Наталія Дмитренко, хореографічний колектив "Мальви", керівник Олена Константинова, театральні гуртки "Небылица" та "Ліхтарик", викладачі Валерій Смолко та Анжеліка Баранова, гурток "Культура мови та спілкування", керівник Тетяна Охременко, гурток "Комп'ютерна графіка та дизайн", керівник Іван Шамарін. Дякуємо усім небайдужім викладачам та виконавцям за активну співпрацю! Вивчаймо українську разом! #CDUT2

Кiлькiсть переглядiв: 96