«Подарунки Миколая!»

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку найбільше свят і омріяних подарунків, ігор та солодощів.

17 грудня 2021 року у нашому Новобаварському районі відбулися перші зимові свята «Подарунки Миколая!». Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного вітало у повітрі. Мерехтіли вогники і блискитки ялинки та чарівного зимового палацу, на який перетворився Центр дитячої та юнацькоїтворчості №2. Схвильовані юні артисти та їхні батьки. Здивовані юні глядачі, які прийшли на свято та потрапили наче у казку! Цього року різочки не отримав ніхто, бо всі діти у Новобаварському районі працьовиті, слухняні та дуже талановиті, саме за це вони отримали солодкі подарунки від Святого Миколая та його помічників, депутатів Харківської міської ради, блоку Кернеса «Успішний Харків» Юрія Медведєва та Олексія Топчія.

А творчими подарунками для дітлахів стали яскраві та запальні виступи на святі юних танцюристів, співаків, акторів - творчі колективи #CDUT2: хореографічний колектив "Амітдей" (керівник Ольга Спольник), вокальний колектив "Сальве" (керівник Людмила Ткаченко); театральний колектив «Чударики» (керівник Світлана Довгополова); вокальний колектив (керівник Марія Мережко). Допомагали створити казкове дійство творча група педагогів: Юлія Страхова, Олена Яковенко, Анжеліка Баранова, Валерій Смолко, Руслан Ткаченко та режисер - Світлана Довгополова. Попереду стільки всього неймовірного!

Кiлькiсть переглядiв: 80