Всеукраїнський спеціалізований дитячо-юнацький табір «Рятувальник»

"З 23 по 30 липня дві команди вихованців ЦДЮТ № 2 взяли участь у Всеукраїнському спеціалізованому дитячо-юнацькому таборі «Рятувальник» на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, що був організований Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки».

Протягом семи днів учасники проходили різноманітні тренінги із рятувальної справи, змагалися в особистому заліку і командній грі «Я – рятувальник».

Не залишила байдужими дітей і культурна програма: екскурсії містом, конкурс «Міс та Містер Рятувальник – 2023», в якому Микита Плетньов та Ярослава Фурман вибороли призові титули «Містер та Міні-Міс – рятувальники», Фестиваль інсценованої казки «Казкові рятівники», а також патріотичний захід «Вечір героїв».

Вітаємо наших переможців в особистих змаганнях: Анастасію Коваленко і Давида Радченко – І місце в змаганнях «Козацькі забави» та Фурман Ярославу – ІІ місце в рятувальних роботах на воді.

У командній грі «Я – рятувальник» Микита Плетньов, Анастасія Коваленко, Давид Радченко, Дар’я Синенко та Максим Аніщенко посіли призові місця.

Дякуємо організаторам табору «Школа безпеки» за незабутні враження та спілкування, а також знання з безпеки життєдіяльності, отримані у таборі!"


Повідомляє адміністрація Новобаварського району м. Харкова.

Кiлькiсть переглядiв: 19