Квіз "Сам собі рятівник"

Канікули чудовий час для змістовного дозвілля, коли не поспішаючи об’єднавшись у команди у відкритому чесному змаганні ти можеш виявити хто «крутіше». Саме така яскрава подія відбувалася 29 березня 2024 року у КЗ «ЦДЮТ №2» за ініціативою «Школи безпеки» Новобаварського району кер. Подрєзов К.М., Баранова Є., Димченко І.І……. вихованці гуртків …………….

Об`єднавчишь зіграли у ? квіз «Сам собі – рятівник». Щоб відчути атмосферу заходу дуже стисло намалюємо / розповімо як це проходило. 5 різнотемних вікторин цікавих по формі корисних та змістовних по наповненню довелося пройти учасникам додайте сюди рухливі, тематичні завдання вигадані командою КЗ «ЦДЮТ №2» + музичний інтерактив від творчого дуету «АВЖЕЖ» (живий звук) і чудовий трансфер подарунок від директорки КЗ «ЦДЮТ №2 Ткаченко Л.О.

Прокачали професійний скілс учасників заходу на 100% . Особа подяка від організаторів та учасників заходу команді, яка допомагала: Анастасії Олейник, Марії Мережко, Володимиру Дроздову, Софії Ліпейко, Вікторії Савенко, Маргариті Фетісовій, Аріні Семенцовій, Руслану Ткаченку.

Кiлькiсть переглядiв: 12