Кіровоград) ХХІІ Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, м.Кропивницький

З 19 - 21 квітня 2017 року у місті Кропивницький відбувся XXII Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Дню Землі "Традиції та звичаї українського народу - основа духовних цінностей сучасної української родини".

Переможцями заочного туру в номінації «Техніки українського народного мистецтва» стали вихованці гуртка «Кераміка» (керівник гуртка Подрєзова О.С.) - Баранова Єлизавета, Одаренко Марія, Подрєзов Костянтин, які і увійшли до делегації, яка представляла Харківську область на цьому фестивалі. На очному турі проведення фестивалю, наша команда «Смайл» зайняла І місто в творчій майстерні «Щаслива родина – щаслива Україна». Також поздоровляємо Подрєзова Костянтина, який зайняв ІІ місце в старшій віковій категорії в номінації «Види українського мистецтва» в очному турі фестивалю за роботу «Мій прадід»!!!.

В рамках фестивалю також проходило багато різних заходів, конкурсів та презентацій. Діти відвідали Художній та Краєзнавчий музеї міста, археологічну колекцію Кіровоградського педагогічного університету, Дендропарк з багатою колекцією тюльпанів, Єлисаветградську фортецю, філармонію та виставу «Маруся Чурай» у виконанні народного творчого колективу «Маски», а також танцювально-розважальну програму у дискоклубі «Провокатор».

Колекція кераміки нашого гуртка створила для організаторів та гостей фестивалю дуже приємне враження, її дуже високо оцінили. Колектив «Кераміка» виражає велику вдячність організаторам та працівникам Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості за теплий та радушний прийом, за приємні та незабутні враження!

Кiлькiсть переглядiв: 148